su kaçağı tespit for Dummies

Wiki Article

Dolayısıyla bu cihazı kullanan tesisat ustalarıyla iletişime geçerek sorunu çözebildik. Bu cihazları araştırırken sizinle de konuşmak istedim. Aşağıda listelediğim en iyi su kaçak tespit cihazı markaları için tek başıma karar vermedim. Evimize gelen usta ve kullanıcı yorumlarını da gözettim.

yağmur yağdığında kaçırıyorsa izolasyon kaçağı olabilir, cihazlarla take a look at edildiğinde sorun net olarak belirlenebilir

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Tesisattaki su kaçağı tespitleri için duvar ya da fayansların durumuna bakılır. Duvar ve fayansın nemli olması, derz aralarında oluşan sararma veya küfile olması tesisatta kaçak olduğunu kanıtlar niteliktedir. Sık sık karşılaşılan bu durum için firmamız gerekli su kaçağı tespiti cihazları temin etmiş durumdadır.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Su faturanız son zamanlarda yüksek mi geliyor, en son gelen su faturalarınızı karşılaştırarak fiyat farkından bir analiz yapılabilir, elbette bu daire su tesisatçısı de oturan kişilerin değişmemesi durumunda geçerli bir inceleme olacaktır.

Yeraltı boru hatlarındaki kaçak ve sızıntıları tespit etmek için Technoac cihazını kullanabilirsiniz. six M derinliğe kadar boru hatlarındaki tüm sızıntıları su kaçak tespiti görsel ve sesli olarak bildirir.

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Çok sayıda hizmet verdiğimiz kurumsal firma ile birlikte; yine binlerce müşteriye de su kaçağı tespiti ve tamiri konularında lawnımcı olduk.

Yada pimaş hattında meydana gelen su kaçağını renginden su kaçağı tespiti veya su kaçağı tespit kokusundan tahmin edebilirsiniz. Bu tahminleri hemen her kişi ve tesisat ustası yapabilir ancak sorunun tam noktası ancak cihazla su su kaçağı tespit kaçağı tespiti yapılarak anlaşılır.

Evinizde veya iş yerinizde su tesisatıyla ilgili sorunlarla karşılaştığınızda, hızlı ve etkili çözümler için profesyonel bir su tesisatçısının yardımına

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page